Meer lezers, meer oplage, meer bereik?

Hoe kom ik aan meer lezers? Een grotere oplage? Meer bereik? Dit zijn vragen die elke uitgever zich stelt. En het zijn vragen die wij beantwoorden.

Speciaal voor tijdschriftenuitgeverijen hebben wij een uniek marketingconcept ontwikkeld: het Tijdschriftenpakket. Een uitstekende manier om:

  • Nuttig gebruik te maken van je retouren.
  • Kosteloos het bereik, de oplage en de zichtbaarheid van je blad te verhogen.
  • Nieuwe lezers te bereiken die het blad (nog) niet kennen.
  • De NOM-oplage te verhogen.

Elk pakket bestaat uit onverkochte exemplaren uit de losse verkoop (=retouren) en vormt een unieke combinatie van bekende en minder bekende titels van verschillende uitgeverijen. Er verschijnen verschillende pakketten per jaar. Zowel in Nederland als in België (Vlaanderen).

Vergoeding voor uitgevers en promotiemogelijkheden

Deelname aan de pakketten is voor uitgeverijen helemaal gratis. Bovendien ontvang je een vergoeding voor de bladen (max. 6 maanden oud) en bieden we verschillende promotiemogelijkheden om een abonnee-aanbod te doen.

Het enige dat jij hoeft te doen is retouren beschikbaar stellen en CoCreCi zorgt voor de rest. De pakketten worden voorzien van een omslag, worden verpakt en gedistribueerd (in Nederland via Betapress, in België via AMP). Onze tijdschriftenpakketten zijn te vinden in het tijdschriftenvak van boekhandels, kiosken en supermarkten. Een tweede kans voor je blad dus!

Download hier de presentatie met uitgebreide informatie.

De verkoopprijs van de pakketten is € 8,95 bij 7 of 8 titels. De nieuwwaarde van de deelnemende tijdschriften ligt rond de 35 tot 40 euro. De pakketten zijn in Nederland ook online te bestellen via www.tijdschriftenpakket.nl.

In de zomervakantieperiode en in de winter liggen er verschillende pakketten voor mannen en vrouwen in de winkels. In het voor- en najaar zijn er diverse pakketten, waaronder een themapakket met reisbladen.

Beproefd concept

Sinds 1998 brengt CoCreCi het Tijdschriftenpakket uit op de Nederlandse markt. We hebben ondertussen een stevige positie in het tijdschriftenschap verworven. Dat blijkt ook wel uit de trouwe deelname van uitgevers van bladen als gezondNU, Wetenschap in Beeld, 100%NL Magazine, Liefde voor Brocante, LandIDEE en Radar+. En dit is slechts een klein aantal titels van de vele uitgevers die het Tijdschriftenpakket hebben ontdekt!

Bekijk onze video over ‘the making of’ het Tijdschriftenpakket.

Meedoen?

Op de pagina planning 2020 vind je informatie over de verschijningsdata van de pakketten in Nederland en België. Kijk ook eens op de consumentensites tijdschriftenpakket.nl en tijdschriftenpakket.be.

Heb je vragen? Bel (0251-320054), mail ons of vul het contactformulier in.