Marketingactiviteiten voor INKX Wellness

INKX Wellness is een kappers-/wellnesszaak in Heemskerk. Zowel in de zaak als online verkoopt INKX een uitgebreid assortiment verzorgingsproducten.

CoCreCi verzorgt alle marketing- en communicatie activiteiten voor INKX.
Zo ontwerpen en versturen we elke maand een nieuwsbrief voor de webshop met verschillende aanbiedingen en tips. Deze e-mail nieuwsbrief wordt verstuurd aan klanten van de INKX webshop en aan mensen die hebben aangegeven geïnteresseerd te zijn in de producten van INKX Wellness. Een flink deel van de omzet in verzorgingsproducten van INKX Wellness komt inmiddels via de webshop. Hier kun je de nieuwsbrief in je browser bekijken.

We onderhouden de website van INKX Wellness en zorgen ook regelmatig voor advertenties in bv. de plaatselijke krant. De advertentie regelen we van ontwerp tot plaatsing.

INKX heeft regelmatig behoefte aan folders voor in de winkel met een specifiek aanbod, CoCreCi heeft een hele serie van deze flyers ontworpen en laten drukken. Ook POP materiaal, zoals een grote banner voor het raam is geen probleem.

Wil je ook een nieuwsbrief, folder of adverntie? Voor meer informatie of een offerteaanvraag, bel (0251-320054), mail ons of vul het contactformulier in.

Advertentie INKX Wellness