Ben je op zoek naar iemand die kan meedenken over jouw marketingbeleid? Iemand met een frisse blik? CoCreCi adviseert je over en helpt je bij resultaatgerichte marketing- & communicatiecampagnes.

Het marketingplan

Heb je behoefte aan een plan voor de toekomst om je marketing- en communicatieactiviteiten aan te toetsen? Wij kunnen je helpen met het opzetten van een strategisch marketingplan. Er wordt gestart met een verkennende fase om vervolgens de strategie te bepalen. Onderdelen van het plan zijn:

  • Interne en externe analyse
  • Vaststellen van de doelgroep
  • Doelstelling bepalen
  • Marketingmix
  • Positionering van het merk
  • Sterkte-zwakte analyse (SWOT)
  • Welke marketingmiddelen worden ingezet
  • Financiële onderbouwing

Wij denken mee!

Er is al een plan, maar succes blijft uit? Wij zijn jouw sparringpartner. We gaan samen met jou op zoek naar oplossingen. Ook kunnen we adviseren over een deelgebied of helpen met het maken van een direct marketingplan, communicatieplan of social mediaplan.

Maar bij plannen maken blijft het niet. Want als de strategie eenmaal is bepaald, helpen wij bij de marketinguitvoering.

Wij richten ons op zzp’ers, detailhandel en overig midden- en kleinbedrijf. Wil je meer informatie of een offerte aanvragen? Bel (0251-320054), mail ons of vul het contactformulier in.

“CoCreCi heeft o.a. voor KatWijs de site gebouwd. Het was bijzonder prettig samenwerken: de mensen van CoCreCi luisterden heel goed en wisten zo precies de sfeer neer te zetten die ik wilde! Verder zijn ze altijd bereid heel snel aanpassingen te doen en ook dan snappen ze steeds precies wat ik bedoel. Kortom: ik gun iedereen zulke fijne partners!”
Judith Kat, KatWijs - Uitgeest

“Als ik reactie geef, dan komt van de kant van CoCreCi meteen actie! Jullie zijn erg klantvriendelijk! Als ik een idee heb, wordt er onderzoek gepleegd hoe we dit het beste kunnen aanpakken. Ik weet als klant wel wat ik wil, alleen de uitvoering niet. Dat is zo fijn bij jullie. Jullie pakken het zo lekker op!”

Ingeborg Hilgersom, INKX Wellness - Heemskerk

“Ik heb jarenlang gewerkt met CoCreCi. Ze hebben Reader’s Digest een hoop tijd en kosten bespaard. De dames van CoCreCi zijn creatief, deadlines worden altijd gehaald en de adviezen die ze geven, worden gekenmerkt door hoge kwaliteit. Ik heb al die tijd prettig met hen samengewerkt. Ik kan de diensten van CoCreCi aan iedereen aanbevelen.”

Wim Bernards, Uitgeverij The Reader's Digest - Amsterdam

marketingadvies