Marketing is een essentieel onderdeel van een onderneming. Of je dat nu zelf in huis hebt of de expertise inhuurt. Heb je zelf geen marketingspecialist in dienst? Wil je een afgerond project uitbesteden? Is de marketingafdeling (tijdelijk) onderbezet? Dan kunnen wij van dienst zijn.
Marketing icon

Marketingadvies

Hulp of ideeën nodig bij je marketingactiviteiten? Behoefte aan een frisse blik? CoCreCi heeft ruime ervaring op diverse marketing- en communicatieonderdelen. Of het nu een strategisch marketingplan is of hulp bij social media; bij ons ben je aan het juiste adres.

 

Keyboard icon

Marketinguitvoering

We denken niet alleen mee op marketing- en communicatiegebied, we doen ook mee. Op het gebied van verkoopondersteuning of bij het maken van een persbericht. Van poster tot nieuwsbrief, wij regelen het. Een heel communicatieproject of een kleine folder, het opzetten van een website, alles is mogelijk.

 

Newspaper icon

Marketing voor uitgevers

Het Tijdschriftenpakket: dé marketingtool voor bladenmakers. Geef je bladen een tweede kans, verhoog de oplage en het bereik en vind nieuwe lezers. Gratis! Maak gebruik van onze jarenlange ervaring in de tijdschriftenbranche. Zo optimaliseren we samen jouw lezers- of advertentiemarketing.

 

Voor meer informatie of een offerteaanvraag, bel (0251-320054), mail ons of vul het contactformulier in.

“Als ik reactie geef, dan komt van de kant van CoCreCi meteen actie! Jullie zijn erg klantvriendelijk! Als ik een idee heb, wordt er onderzoek gepleegd hoe we dit het beste kunnen aanpakken. Ik weet als klant wel wat ik wil, alleen de uitvoer niet. Dat is zo fijn bij jullie. Jullie pakken het zo lekker op!”

Ingeborg Hilgersom, INKX Wellness - Heemskerk

“Ik heb jarenlang gewerkt met CoCreCi. Ze hebben Reader’s Digest een hoop tijd en kosten bespaard. De dames van CoCreCi zijn creatief, deadlines worden altijd gehaald en de adviezen die ze geven, worden gekenmerkt door hoge kwaliteit. Ik heb al die tijd prettig met hen samengewerkt. Ik kan de diensten van CoCreCi aan iedereen aanbevelen.”

Wim Bernards, Uitgeverij The Reader's Digest - Amsterdam
“CoCreCi heeft o.a. voor KatWijs de site gebouwd. Het was bijzonder prettig samenwerken: de mensen van CoCreCi luisterden heel goed en wisten zo precies de sfeer neer te zetten die ik wilde! Verder zijn ze altijd bereid heel snel aanpassingen te doen en ook dan snappen ze steeds precies wat ik bedoel. Kortom: ik gun iedereen zulke fijne partners!”
Judith Kat, KatWijs - Uitgeest

boeken